Technopolis Peltola

Technopolis Peltola

Peltola-kampus sijaitsee Oulun kaupungin kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle on helppo tulla liikuitpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuvälineillä, jalan tai pyörällä. Lentokentälle on noin 20 minuutin ajomatka.

Ammattitaitoisen henkilökunnan omaavasta Technopolis Peltolasta löydät moneen taipuvat tilat viihtyisässä businessympäristössä. Erikokoiset neuvottelutilat saunoineen ja auditorioineen vastaavat koulutustarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri tilaisuus. Paikalla voit järjestää tilaisuuksia peruskokouksista koulutuksiin, jopa pieniin messutyyppisiin tapahtumiin ja istuviin illallisiin, kuten myös pikkujouluihin ja muihin juhliin.

Technopolis Peltolasta löytyy kaksi ravintolaa, joita voidaan muokata tilaisuuden mukaan. Isommassa ravintolassa on 200 asiakaspaikkaa ja pienemmässä 90.

Tutustu Technopolis Peltolaan osoitteessa www.technopolis.fi ja esittelyvideoomme osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=t1QKX6HIGdQ

Helsinki, Viikin kartano

Kokopäivän kokouspaketti Viikin kartanossa

Turku, Old Mill

Nordic Buffet Dinner

Turku, Old Mill

Kokouskahvipaketti Old Millissä

Technopolis Linnanmaa, Galaksi

Technopolis Linnanmaalla sijaitseva Elektroniikkatie 10:n kiinteistö pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia kokoustiloja sekä 120 hengen auditorion.

Technopolis Peltola

Peltola-kampus sijaitsee Oulun kaupungin kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.