Hermia 5

Hermia 5

Hermia 5 on näppärä kokous- ja lounaspaikka Tampereen Hervannassa Hermian toimistoalueella.

Hermia 5:een on helppo tulla omalla autolla ja pihassa on maksuton parkkipaikka. Talon ylpeys on nykyaikainen auditorio, jossa on nousevat tuolirivit ja paikkoja 140 hengelle.

Neuvottelutilat sijaisevat ensimmäisessä kerroksessa ravintolasalin lähettyvillä. Kesällä ravintolan yhteydessä on terassi, jossa voi nauttia lounaan tai pitää tauon kokouksen lomassa. Korkealla talon kuudennessa kerroksessa on saunaosasto, joiden yhteydessä löytyy myös kokoustilaa. Rennompi kokous onnistuu saunaosaston oleskelutiloissa ja kaksi erillistä saunaa takaa sen, että miehet ja naiset voivat halutessaan saunoa omissa saunoissa. Saunoista pääsee terassille, josta näkyy Hervannan keskusta. Sauna- ja neuvottelutiloja vuokrataan yrityksille. Tilojen hinnat ovat edulliset.

Tutustu Hermia 5:n tiloihin videolta täällä.

Tiloissa toimi aiemmin Nokia, mistä moni rakennuksen edelleenkin tunnistaa.

Hermia 5 on mainio lounaspaikka, jossa saa esim. avokeittiössä valmistettuja burgeita, pitsoja, pastoja ja lämpimiä salaatteja. Katso Hermia 5:n lounasravintolan tarjonta.

 

Tilat ja hinnastot 

 

Helsinki, Viikin kartano

Kokopäivän kokouspaketti Viikin kartanossa

Vantaa, House of Travel and Transportation, HOTT

Kokopäivän kokouspaketti HOTT-talossa

Hermia 5

Hermia 5 on näppärä kokous- ja lounaspaikka Tampereen Hervannassa Hermian toimistoalueella.
Hermia 6 aulatilat

Hermia 6

Tampereen Hervannassa sijaitseva Hermia 6 löytyy hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Autoilijoille paikalla on 20 ilmaista parkkipaikkaa.