Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Sodexo tarjoaa kokous- ja juhlapalveluita noin 20 toimipaikassa 8 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Sodexo on valtakunnallinen kokous- ja juhlapalveluiden järjestäjä. Etumme on ison yrityksen tuoma luotettavuus, mikä antaa asiakkaalle varmuuden siitä, että mikä luvataan myös toteutetaan. Toisaalta toimipaikat ovat itsenäisiä toimijoita, ja ne tarjoavat samanlaista paikallista palvelua kuin mikä tahansa muu pieni paikallinen yritys.

Kokous tai juhla järjestetään niin kuin asiakas haluaa. Olemme suunnitelleet muutamia valmiita kokous- ja juhlavaihtoehtoja mutta kaikkia kokous- ja juhlapaketteja voi kuitenkin myös muokata toiveiden mukaisesti. Kunkin toimipaikan kokous- ja/tai juhlatilatarjonta löytyy toimipaikan omilta sivuilta tai sivuilta kokouspaketit tai juhlapaketit.

Tutustu kokous- ja juhlapaikkoihimme klikkaamalla kiinnostavan toimipaikan kuvaa alla tai etsi sopiva tila kokoustilahaun tai juhlatilahaun kautta.

Tilaisuus. Jokainen niistä kannattaa käyttää.

 

Kokous- ja juhlapaikat -esite

Uudessa Tilaisuus-esitteessämme on esitelty kaikki toimipaikkamme, joissa erilaisia tilaisuuksia on mahdollista järjestää.

Avaa sähköinen esite

 

Tutustu Sodexon kokous- ja juhlatiloihin videoesittelyiden avulla

Katso koostevideo kokous- ja juhlatiloista

Katso koostevideo PK-seutu

Katso koostevideo Muu Suomi

 

Kaupunkikohtaiset videot:

EspooHelsinkiJyväskyläTampereTurkuVantaaVarkaus

Hämeenkylän kartano

Hämeenkylän kartano on uniikki kartanohotelli, joka tarjoaa upeita kokous- ja juhlatiloja. Hämeenkylän kartanon laadukas a la carte -ravintola Soihtu täydentää Vantaan ravintolatarjontaa.

Auriga Business Center

Auriga Business Center on Turun satama-alueella sijaitseva funkkishenkinen rakennus, jossa on korkeatasoisia kokous- ja juh

HOTT - House of Travel and Transportation

Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon uudet kokoustilat Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella ovat tyylikäs valinta kokouksille.

Navitas Taitotalo

Varkauden keskustassa sijaitseva Navitas Taitotalo on businesspark, joka tarjoaa monipuolisia kokous- ja juhlapalveluita.

Old Mill

Old Millin kokous- ja juhlatiloissa Kupittaalla Turussa on vanhan posliinitehtaan tunnelmaa.

LAPI-talo, Ravintola Sisäpiha

LAPI-talon tiloissa Helsingin Kampissa kelpaa juhlia ja kokoustaa sekä saunoa Helsingin kattojen yllä.

Ravintola Tietotalo

Alvar Aallon suunnittelema Tietotalo sijaitsee Jyväskylän keskustassa Kilpisenkadulla. Tietotalossa on kokoustiloja ja lounasravintola, joka on katettuna näyttävä juhlatila.

Viikin kartano

Kustavilainen Viikin kartano on kaunis kokous- ja juhlapaikka Viikin yliopistoalueen kupeessa Helsingissä.

Hermia 5

Hermia 5 on näppärä kokous- ja lounaspaikka Tampereen Hervannassa Hermian toimistoalueella.

Hills Business Park

Hills Business Park on yksi Espoon maamerkeistä. Se on helppo kokouspaikka hyvien liikenneyhteyksien ansiosta.

Keilaranta 1

Toimistokeskus Keilaranta 1 on koti monille erilaisille yrityksille, ja se huokuu uuden vuosituhannen optimismia.

Keilasatama 5

Pääkaupunkiseudun merkittävimmässä yrityskeskittymässä Keilaniemessä sijaitseva tyylikäs toimitalo on koti monille erilaisille yrityksille.

Technopolis Innopoli 1

Espoon Otaniemessä sijaitseva Techopolis Innopoli 1 on yksi pääkaupunkiseudun monipuolisimmista kokous- ja seminaarikeskuksista, jonka kokoustiloja voidaan muokata tilaisuuden luonteen ja tarpeide

Gate8

Gate8 sijaitsee Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalla on maksullinen 50-paikkainen pysäköintialue, joten paikalle voi tulla omalla autolla.

Teollisuuskatu 21, Ravintola TK21

Teollisuuskatu 21 sijaitsee Vallilassa Helsingin kantakaupungissa. Paikalle on loistavat liikenneyhteydet Pasilan asemalta tai Helsingin keskustasta, joten paikalle on helppo tulla.

Helsingin Kaupunginteatteri

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen.

Kiltakellari

Tunnelmallinen Kiltakellari sijaitsee Nikolai Sinebrychoffin vuonna 1885 rakennuttamassa panimorakennuksessa.

Hermia 6 aulatilat

Hermia 6

Tampereen Hervannassa sijaitseva Hermia 6 löytyy hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Autoilijoille paikalla on 20 ilmaista parkkipaikkaa.

Technopolis Linnanmaa, Galaksi

Technopolis Linnanmaalla sijaitseva Elektroniikkatie 10:n kiinteistö pitää sisällään monipuolisen valikoiman erilaisia kokoustiloja sekä 120 hengen auditorion.

Technopolis Peltola

Peltola-kampus sijaitsee Oulun kaupungin kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Stella Business Park

Stella Business Park

Stella Business Parkissa voi järjestää erilaisia yritystapaamisia ja räätälöityjä yksityistilaisuuksia jopa 200 hengelle.

Business Park Pikseli

Pikselin valttikortti ovat upeat näköalat Vallilan ylitse. Sekä lounasravintola että kokoustilat sijaitsevat seitsemännessä kerroksessa.

Valimo 21

Valimo 21 tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuviin koulutus-, kokous- ja yksityistilaisuuksiin. Kokoustilat soveltuvat niin isoihin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin 2-140 henkilölle.

Valkea talo

Valkea talo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien, pienien ja isojen, järjestämiseen.

Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen tilat luovat upeat puitteet suuriinkin juhlatilaisuuksiin.

Technopolis Ruoholahti, Re5t4ur4nt Hiili

Technopolis Ruoholahti on monipuolinen palveluntarjoaja, joka sijaitsee Salmisaaressa loistavien liikenneyhteyksien äärellä Länsiväylän varrella.

Valimo 21 kokoustilat

Valimo 21 on Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva businesspark monipuolisilla 2018 uusituilla kokoustiloilla ja palveluilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Amanda julkisivu

Café Amanda

Amandan monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin tai saunailtoihin.